2018-10-06
SKK 50 ÅR, JUBILEUMSFEST

Som tidigare meddelats så kommer SKK i samband med höstens TK seminarium att avhålla en jubileumsfest lördagen den 6 oktober för att fira vår organisations 50 års jubileum. Vi har en stor festlokal/restaurang bokad i Göteborg för detta ändamål så att vi skall kunna ta emot alla som vill vara med och fira. Inbjudna är medlemmar i föreningar som är anslutna till SKK med respektive. Så självklart skall pojk-/flickvänner, fruar och män vara med er och fira detta tillfälle.

Vi kommer också att ha underhållning denna kväll. Men som alltid vid festliga tillfällen så är vi också intresserade av att också ni underhåller. Framföra en sång, kanske berätta en rolig historia eller någon annan typ av framträdande.

Ett mailutskick angående jubileumsfesten har gått ut till samtliga föreningar i SKK med anmälningslistor och menyalternativ. Tala med din klubbledare/instruktör (alt. den som är mailansvarig på din klubb) för att få mer info.

Sista datum för anmälan till jubileumsfesten är söndag 23 september. Vänta inte till sista dagen……….

Varmt välkomna till hösten jubileumsfest i Göteborg lördagen den 6 oktober.

Vänliga Hälsningar

Osu!

Vill påminna om Jubileumsfesten i Göteborg lördagen den 6 oktober. Jag har förstått att några klubbar behövde några dagar extra anmälningstid så senast nu på onsdag den 26 september vill jag ha in er lista på anmälningar till festen. De klubbar som jag hitintills har fått anmälan från är följande, se nedan. Var vänliga att kontrollera om ni har skickat in lista och att ni finns med. Ni andra var snälla och skicka in innan onsdag den 26 september. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta mig på mail hans.bieth@gmail.com eller telefon 0706-453775. Separat mail gick också ut till alla klubbar idag söndag den 23 september.

Banzai
Huskvarna
Kristinehamn
Kungälv
Luleå KK
Minami
Mjölby
Skövde
Umeå KK
Uppsala
Örebro
Östersund

Hälsningar

Hans Biéth

Swedish Karate Kyokushinkai

Ordförande

Reklam

Swedish Open 2018

Anmälan: Länk

Facebook: Länk

Hemsida: Länk


Sponsorer


 

Hjälp landslaget

Vad är Kyokushin

Kyokushin är en karatestil med fullkontakt som grundades i Japan 1964. I tävlingar är det inte tillåtet att slå mot huvudet. Däremot är sparkar tillåtna.

Kyokushin och bygger på en filosofi av självförbättring, disciplin och hård träning.

I Sverige har Swedish Karate Kyokushinkai omkring 3000 medlemmar.

Nyhetsbrev
Få våra senaste nyheter via email.
Admin

займ на карту срочнокредит онлайн