2019-05-05
Beker der Kempen 2019

BDK2019

I helgen gick kumitetävlingen Beker der Kempen (Belgian Open) i Beerse, Belgien. Det var drygt 300 deltagare på tävlingen. Från Sverige deltog flera dojos och från SKK deltog Py Pasanen från Oyama Karate Kai.

Py tävlade i klassen damer junior och det var 3 tjejer i klassen. Tävlingen kördes med poolsystem där alla mötte varandra. 3 poäng till vinnaren, 2 vid oavgjort och 1 vid förlust. Matchtiden var 1,5 minuter. Största skillnaden med våra regler var att tjejerna inte hade handskar. Matcherna gick på 5 tatamis.

Första matchen vann Py på Ippon efter nästan en minut in i matchen.
I andra matchen gick tjejerna hela matchtiden ut. 2 flaggor till Py och 3 hikiwaki av domarna. Oavgjort i andra matchen. Py vann klassen med dessa resultat.

Tävlingen var välorganiserad och flöt på bra enligt tidplan med start för prisutdelning klockan 18.00. Bra genomförd tävling med tanke på att registrering och invägningen skedde på morgonen.

/Toni

Kommentarer

Reklam

Swedish Open 2018

Anmälan: Länk

Facebook: Länk

Hemsida: Länk


Sponsorer


 

Hjälp landslaget

Vad är Kyokushin

Kyokushin är en karatestil med fullkontakt som grundades i Japan 1964. I tävlingar är det inte tillåtet att slå mot huvudet. Däremot är sparkar tillåtna.

Kyokushin och bygger på en filosofi av självförbättring, disciplin och hård träning.

I Sverige har Swedish Karate Kyokushinkai omkring 3000 medlemmar.

Nyhetsbrev
Få våra senaste nyheter via email.
Admin

займ на карту срочнокредит онлайн