images.jpg SKK only sell these items in Sweden and do not ship abroad.
For international orders, please contact the author of the book or dvd directly for ordering, pricing and delivery information.

THE SHODAN – NU SOM APP TILL IPHONE

114x114.png Nu finns boken The Shodan som en app till Iphone.

Mer information finns på Itunes.

 

 

 
 

Tredimensionell kalligrafi

På min fritid tillverkar jag kalligrafitavlor som föreställer japanska budotecken som Kyokushin, Budo, Kanku osv. Kalligrafin skärs ut ur trä och monteras på distanser som mot en bakgrund ger ett tredimensionellt intryck. Tavlorna tillverkas med önskad kalligrafi, format och färg åt föreningar och intresserade och de kan även förses med bakgrundsbelysning med lysdioder.

Budotecken utan tavla och ram för direkt montage på vägg eller andra varianter och storlekar tillverkas också om så önskas.

För mer info kontakta Jakob Strandman, telefon: 070-1720417 eller 018-243669 eller E-post: jakob.strandman(at)telia.com"

Pris:

– Tavla: 1500 kr
– Utskuren kalligrafi: 500 kr
– Kankunsymbol: 750 kr

Hälsningar Jakob

Budokalligrafi, 1×0,6m

Budokalligrafi, 1x0,6m

Budotavla på tegelvägg

Budotavla på tegelvägg

Kyokushinkalligrafi 1×0,6m

Kyokushinkalligrafi 1x0,6m

Tavla med Kyokushinkalligrafi
bakgrundsbelyst med lysdioder

Kyokushintavla på tegelvägg

Detaljbild av kyokushinkalligrafin

Detaljbild av kyokushinkalligrafin

Kankusymbolen utskuren ur trä

Kankusymbolen utskuren ur trä

Böcker

Författarnas epost/Authors email:

Shihan Howard Collins: Email
Shihan Brian Fitkin: Email
Shihan Håkan Nygren: Email  


The Shodan

Ny bok av Shihan Howard Collins.

Boken går igenom samtliga grundtekniker upp till och med Shodan. Detta kryddat med Shihan Collins visdomsord bäddar för en givande och inspirerande läsning. Boken är både på engelska och på svenska.

Pris: 290 kr/st

Kyokushin Kata

Katabok av Shihan Brian Fitkin.

Shihan Fitkins bok är på 225 fullmatade sidor och innehåller alla Kyokushin katorna ink. de i ura samt applikationer på katorna. Boken är på engelska.

Pris: 300 kr/st

Absolute Karate
En klassiker av Shihan Collins.

Denna bok är redan en klassiker och är ett måste i varje seriös karatekas bokhylla. Boken går igenom en mängd olika tekniker såväl som djupare aspekter av karateutövande.

Pris: 230 kr/st

The Gateway
The Gateway är en ny bok av Shihan Howard Collins för barn och ungdom. Boken går igenom samtliga grundtekniker upp till och med 1 mon utom katorna. Utöver de tekniska kraven så innehåller boken även sådant som hur man viker en gi, stretching, Dojo Kun och en del Kyoukushin historia för att nämna en del. Boken är både på engelska och på svenska.

Pris: 290 kr/st

Karate – Tävling & Coaching
är en bok av Shihan Nygren som vänder sig till ledare och aktiva inom de flesta idrotter, men speciellt karate. Den behandlar bl.a. coachrollen och hur den aktive skall förbereda sig för tävling. Exempel på avsnitt är: fysiska och mentala förberedelser, kost, idrottskador, målsättning och tävlingsträning. Boken är på 112 sidor och är på svenska.

Pris: 290 kr/st

The Absolute Kumite
Denna DVD av Shihan Howard Collins är en introduktion till de tekniker som används i Kyokushin kumite. DVD:n innehåller också en del filmklipp från matcher där Shihan deltog. DVD:n är 22 minuter lång och är på engelska. DVD:n finns sedan tidigare på video som släpptes 1994.

Pris: 200 kr/st

The Pinans of Kyokushin
I denna DVD visar Shihan Howard Collins hur de fem Pinan katorna i Kyokushin skall utföras och ger tips på hur man skall undvika vanliga fel. Filmen finns sedan tidigare på video som släpptes 1999.

Pris: 200kr/st

Swedish Open 2006
Swedish Open 2006 som gick i Göteborg var Sveriges första turnering med internationella knock down regler. I turneringen deltog många mycket meriterade fighters från bl.a. Sverige, Spanien, Holland, Danmark, Littauen, Georgien, Ryssland och Japan. DVD:n finns i två varianter, en kortare klippt version med kommentatorer på 2 timmar och 21 minuter (enkel DVD) och en längre oklippt version utan kommentatorer på 4 timmar (dubbel DVD).

kort version 220 kr/st
lång version 350 kr/st

dvd-so-2008.jpg Swedish Open 2008
Swedish Open 2008 drog tävlande från många olika länder till Lisebergshallen
i Göteborg. Även detta år deltog många mycket meriterade fighters som
representerade bl.a. Sverige, Schweiz, Holland, Danmark, Georgien, Ungern,
Iran, Tjeckien, Grekland och Australien. DVD:n finns i två varianter, en
kortare klippt version på cirka 1,5 timme (enkel DVD) och en längre oklippt
version på över 3 timmar (dubbel DVD).

kort version 240 kr/st
lång version 350 kr/st

 

För att som privatperson beställa böckerna sätter du in totalbeloppet för din beställning på SKKs postgiro. Glöm inte att på inbetalningstalongen eller i meddelanderaden på internetbanken meddela namn och adress samt att tydligt specificera vilka artiklar samt hur många du beställer av varje.

OBS! Det kan ta upp till 14 dagar innan leverans sker.

SKKs postgiro: 9 84 92 – 2