Eftersom GKK fick förfrågan om att anordna RM:et för ett par dagar sedan och tackade ja till förfrågan idag så kan vi inte lämna mycket information. Vi har ej hunnit söka tillstånd eller hitta någon doktor ännu och innan det är gjort så är allt endast preliminärt. Med det sagt så tänker vi göra vårt bästa för att anordna RM:et på lördagen den 10 november. Lokalfrågan löser vi på enklaste sättet genom att hålla tävlingen i vår dojo som dock har den nackdel att det blir ett mycket begränsat antal åskådare. Vi får förmodligen också begränsa antalet lag till ett herr- och ett damlag per klubb för att få plats. Håll ett öga på denna hemsida så återkommer vi med mer information i den takt vi får fram den. Inbjudningar kommer förstås att gå ut till alla klubbar vad det lider.

/GKK styrelse och Shihan Collins