Det är snart dags för vårens TK och årsmöte. Vi kommer att hålla till i Linköpings Budoklubbs ju-jutsudojo och årsmötet hålls i John Bauergymnasiets lokaler. Tider publiceras här så snart de finns tillgängliga.

Om ni åker tåg eller bor på Scandic Hotell så tänk på att Budoförbundet har avtal med SJ och Scandic. Information om avtalen och rabatter hittar ni på sidan http://budo.se/nytt2006/avtal.shtml.

Scandic Väst är det hotell som ligger närmast dojon. I övrigt finns vandrarhem och andra hotell mitt inne i Linköping. För att komma till dojon från centrum tar ni buss 213 och hoppar av vid hållplats Ryds Centrum. Vi rekommenderar att ni fyller ett värdekort eller betalar med smsbiljett eftersom bussarna inte tar emot kontantbetalning vid alla tider på dygnet (det är dessutom dubbelt så dyrt). Värdekort skaffar ni enklast vid centralstationen.

Väl mött i Linköping