Fredrik Månsson började träna för 17 år sedan och är idag aktiv i Linköping Kyokushin Center. Han började tävla tidigt och har tidigare varit uttagen till både junior- och seniorlandslaget (WKF) Han har under åren som gått skaffat sig en lång meritlista Flera RM-titlar samt SM- och Master Cup guld 2004, för att nämna några.

Han är dock relativt ny på "full-kontakt-arenan", men har bara på senaste året skaffat sig mycket erfarenhet och flera medaljer. Några exempel på detta är Kyokushin Challange (2:a) Croatiska Öppna, French Open (2:a) och senast Danish Open (3:a). Fredrik kommer att tävla i -90 kg klassen.

Svenska laget
De övriga som kommer att representera Sverige i Bulagrien är Jimmie Colln (-80 kg), Andreas Almén (-80 kg), Fredrik Olsson (+90 kg) och Daniela Erkelenz (+65 kg) Håll tummarna och önska dem lycka till ! Länk till EM-sidan

Tack till… 
Några som har lämnat sin aktiva roll i landslaget är Lukas Boubekeur, Viki Damnjanovska och Maria Fitkin. De har representerat Sverige på ett förtjänstfullt sätt på flera tävlingar och SKK vill passa på att tacka dem för deras insats och hoppas att framtiden skall kunna erbjuda dem möjlighet att återkomma till landslaget!