Överlag var tävlingen av ganska god standard. Det som stog ut var ett par av deltagarna i herrarnas lättvikt som bjöd på mycket fin teknik och tempo i sin fighting.

Fredrik vann sina två inledande matcher men föll i semifinalen samt även i "match om tredjepris". Till stor del var det Fredriks fightingen på kortdistans som fällde avgörandet i dessa båda matcher. Fredrik blev lite trött och hängde inte helt med mot motståndarna som bägge var mycket starka, men sämre tekniskt.

Andreas ställdes mot en fransman och började matchen lugnt och säkert mot den ivrige motståndaren. Efter knappa minuten följdes en slagkombination upp av ett vänsterknä mot huvudet och fransmannen låg utslagen på mattan. Tyvärr ansåg domarna att det otillåtet greppats. Efter diskussion blev domslutet att Andreas diskades och inte fick fortsätta turneringen.

Två besvikna svenskar, blev med andra ord utan pallplaceringar.

Vistelsen i Wales gjordes dock mycket angenäm av den fantastiska service och gästfrihet som bjöds av shihan Alwyn Heath och sempai Denise Jones!

 /Andreas