Torbjörn tävlade i lättvikten, som ende utlänning, tillsammans med 26 japanska fighters.
 
Torbjörn vann sin första match efter 2 tuffa förlängningar mot Sempai Maeda. Matchen blev intensiv där japanen jobbade traditionellt med lowkick och slag medan  Torbjörn som var längre  fick möjlighet att arbeta offensivt med sparkar.
 
I Torbjörns andra match mötte han den blivande silvermedaljören; Sensei Kadoda, som hade fått vila i första omgången. Matchen blev intensiv och väldigt traditionell "japansk" med slag och low kicks och Torbjörn, som slagit upp en gammal revbensskada i första matchen, orkade inte hålla emot och fick se sig besegrad efter full tid.
 
Det var imponerande att se denna jättetävling arrangeras och deltagarantalet på 1100 imponerade stort på oss svenska kyokukushinare.

/Per Drape

dream20cup201869-1.jpgdream20cup201837-1.jpg

dream20cup201748-1.jpg