Både i lätt och tungvikt kom 8 fighters till start och Adam öppnade strålande med genom att besegra  Sami Tawakoli från MOKKO / England med 2 st wazaris. Adam förlorade sedan tyvärr efter förlängning mot den slutliga tvåan Peter Smit från Holland och i matchen om tredje pris ,  även där efter en hård match mot en Wales-figher.  Kalle mötte en gigantisk polack i sin första match som han efter mycket svett och hårt arbete besegrade efter 2 förlängningar. Tyvärr förlorade även Kalle sina två följande matcher dels mot den slutliga vinnaren; Mateuz Wojik  och sedan mot Amir Arfoui båda från England.
 
Extra roligt var att ett stort supportergäng närvarande under tävlingen!
 
Tävlingen var välorganiserad men tyvärr hade arrangörerna stora problem med mattorna som hela tiden gled isär och skapade ett nytt moment i fighterna. Kvällen avslutades med ett generöst Sayonara party i Walesiskt stil med Shihan Heath som kvällens DJ.
 
Osu från en hes coach!  Torbjörn