Årets sommarläger inträffade under den storabröllopshelgen i Stockholm och det satte sina spår.

kumite_sommalager_2010.jpg

Lägret hade ett 45-tal deltagare och traditionsenligt blev det ett par intensiva dagar med mycket träning för Kyokushinare från hela landet. Under de tre dagarna hanns det med allt från rena kihon- och kata-pass, till lite ovanligare stryp- och fall-pass. Mellan träningspassen blev det även lite tid att umgås och komma upp från Stockholms dojon och titta på bröllopsbestyren som stängde av stora delar av innerstaden.

Sista lägerdagen var det graderingskumite. Maria Fitkin från Stockholms gick för nidan och Henrik Jacobsson från Älmhult och Nadia Chadli från IF Lund gick för shodan. Alla tre uppvisade bra kämparanda under kumiten och klarade sina grader.

//Fredrik Eriksson