gruppbild_mini.jpg

Det 6:e rikslägret för juniorer hölls för tredje året i rad i Skokloster den 12-13 juni. 75 barn/ungdomar från Skokloster, Uppsala, Oyama, Stockholm KK, Göterborg KK, Keiko, Söråker, Umeå, Skövde och Luleå samlades för att träna och ha roligt tillsammans under två dagar.

Instruktörer var Shihan Håkan Nygren och Sensei Luis Reyes de la Rosa, även andra instruktörer som följde med barnen hjälpte till med träningen. Barnen delades in i grupper under första träningspasset med en gruppledare för varje grupp. De fick en uppgift att visa upp en kata – existerande eller nyproducerad – under sista passet på söndagen.

Alla grupper visade upp väldigt fina kator och det var roligt att se att det fanns så mycket fantasi med.
 
Trots dåligt väder – endast 12 grader i luften – var det många barn som vågade sig i det kalla vattnet i Mälaren under grillkvällen på lördagen.
Många telefon nummer utbyttes mellan barnen och vänskap skapades.
 
Tack alla ni som deltog och alla ni som ställde upp och hjälpte till med årets läger!
 
Osu / Sempai Sofia & Peder Bergenstråle