Johan Järbrink gjorde sin internationella debut mot Tsvetan Petrov, en hårt slående bulgar. Johan gick inte riktigt tiden ut, fick ett riktigt hårt slag mitt på ryggen som resulterade i en wasari. Efter det fick han problem att stå emot sedan och fick till slut ge sig när det var 15 sek kvar och en wasari till mot sig. Johan var mycket nöjd efteråt och med all rätt.

Rebecca mötte Lidia Kormondi från Ungern och gick riktigt bra mot henne, och tycker personligen det var en hiki wake men jag är ju partisk. Lidia var ju en av favoriterna och Rebecca gav henne verkligen en match. Rebecca träffade bra med sina tekniker och hade egentligen bättre kondis som hon glömde av att nyttja mot slutet av matchen men hon ble fokuserad på att försöka slå ut ungerskan.

Fredrik mötte även han en Bulgar, Petar Vlahov han var också en hårtslående fighter som var huvudet kortare en Fredrik men lika tung. Fighten blev tät och Fredrik hade några bra knän mot Bulgaren som böjde sig framåt mycket när han slog. Efter första ronden fick Fredrik en flagga och kunde avgjort i förlängning ett men valde att jobba med tyngre tekniker fick två flaggor. I andra förlängning hade bulgaren inget å sätta emot. När fredrik växlade tempo gjorde kombinationer gick runt bulgaren som inte hängde med, giock alla flaggor till Fredrik.

I semin mötte han Midaugas Pavilionis Det blev en snabb historia. Pavilionis läste snabbt av Fredriks serier och slog en snabb kombination som gjorde att Fredrik fick backa av mattan och nästan luften urslagen. Vid hajime chansade Fredrik på att krympa avståndet direkt men Pavilionis timade

En yakuski rätt i solaplexus och matchen var slut. Överlag så var vi jättenöja och taggade efter tävlingen och mött riktigt bra motstånd. Vi tar med oss ännu en tävlingserfarenhet och ett tredjepris.

Tävlingen var väldigt bra organiserad och vi blev mycket bra mottagna.

/Sempai Jörgen Ghose