Det var ca:50 st  träningsvilliga Kyokushinnare som valde att lägga helgen i Göteborg på årets första squadträning. Många klubbar var representerade, från Luleå i norr och Lund i söder.

Det var stor spridning även vad det gäller ålder och erfarenhet. Orangebälten och Senseis, tränade sida vid sida och landslaget svettades tillsammans med juniorerna. Förhoppningsvis kan man tolka den fantastiska uppslutningen som att Kumite intresset sprider sig i allt fler klubbar och åldrar.

Förutom massor med träning, svett och blåmärken så utsågs även två nya landslagsrepresentanter.

Fredrik Johansson – GKK
startade tidigt med internationellt tävlande och har mycket erfarenhet. Redan 2003 deltog han i Wales Open som junior. Sen dess har han tävlat frekvent, med varierande resultat. Senaste året hart en mer målmedveten satsning gjorts av Fredrik som belönades bl.a. med en bronsplacering på Croatiska Öppna (Branko Bosnajaka) Och nu går han vidare…

Cecilia Wallin – Mjölby
Även Cecilia debuterade internationellt  som junior. Hon deltog och vann imponerande Swiss Open 2009. Sen dess har hennes framgångar fortsatt. Och hon har idag som merit bl.a. silver och brons i U22. Hennes möjligheter är stora… 

Bägge två är välkomna att att fortsätta sin utveckling som representanter för Sveriges Kyokushinlandslag 

squ_1.jpg

squ_2.jpg

squ_9.jpg

squ_7.jpg

squ10.jpg