Lägret visar att det finns ett ökande intresse för kumite, både i Sverige och Norge. Totalt var det ca: 80 stycken som deltog, varav ca: 20 svenskar. För några var lägret en kick-off, inför säsongen och för några var det en satsning inför Danish Open. Oavsett syfte var lägret en positiv upplevelse för alla!  

Från Sverige var bl.a. flitiga Uppsala som deltog med Sempai Helmfrid i ledningen. Cissi från landslaget som hade med sig ett inspirerat team från Mjölby. Luleå imponerade (igen) med sitt långväga resande. GKK stod för enda juniordeltagandet. Och keiko reste som medarrangör samt med Jimmie och Fredrik från landslaget.  

Det var ett läger som bjöd på mycket positivt. Trots mycket sparring var skadorna få och humöret var på topp. Lägret bjöd på många fightingövningar, alla möjliga (och omöjliga) fysövningar och en hel del tankar kring fightingpsykologin. Det tränades mycket på förflyttningar i olika former, till priset av ömma fötter.

Extra positivt var det att antalet tjejer var så stort. Det gjorde att större delen av sparringen körde tjejerna separat, vilket var uppskattat.

Instruktörer var Norska Sensei Sjur Vestlie och Sempai Steffen Haukedalen som ansvarar för norrmännens landslag och Sempai Magnus Hanssen som är deras svenska motsvarighet. 

Mer att läsa och fler bilder på www.haukis.com 

spirit_2.jpg

spirit_7.jpg

 spirit_8.jpg

 spirit_3.jpg

spirit_10.jpg

spirit_6.jpg

spirit_9.jpg

seiza_2.jpg

spirit_4.jpg

spirit_11.jpg