Py tävlade i kata i kategori 3. (6.Kyu-3.Kyu, födelseår 2005-2001).
Ki tävlade i kata i kategori 5. (2.Kyu- , födelseår 2001-1998).
Py fick köra 3 omgångar. Hon vann första omgången med obligatoriska katan mot en litauiska. Den andra omgången vann hon med valfria katan Pinan Sono Yon mot en schweiziska. Då var hon klar för final. Finalen förlorade hon med minsta marginal, med en fint genomförd Pinan Sono San, med domarsiffrorna 3-2 mot en rumänska, så det blev en 2:a plats.
Ki fick köra 2 omgångar. Första omgången kom hon vidare pga/mha lottning så det blev semifinal direkt. Där väntade en rumänska och Ki vann med katan Tsuki no kata. Dags för final. Ki körde Gekisai Dai men det räckte inte mot schweiziskan som tog hem klassen. Så det blev ett silver här med.
För övrigt kan sägas att tävlingen var mycket bra organiserad. Sen var det extra kul att grannländerna Norge och Danmark hade fina framgångar på tävlingen.
Osu
Toni Pasanen
swiss_2.jpg
swiss_1.jpg