Vårens Ungdomssquad hölls i Örebro den 1 mars. Örebros fräscha lokaler och det geografiska läget som gör det möjligt för många att åka fram och tillbaka över dagen bidrog säkert, men faktum kvarstår att något har hänt:
Efter att i flera år haft läger för ca 20-25 deltagare från ca 4-5 klubbar var helgens läger ett rekord:
48 deltagare från 11 klubbar!!  Ett tydligt tecken att tävlingsintresset är väl förankrat hos SKK’s ungdomar och att klubbarna i landet nu har skapar resurser att kunna stötta sina ungdomar i tävlingssatsning.
Lägret första pass hölls av landslagsfightern Simon Eriksson som fokuserade på praktiska fightingkombinationer mot aggressiva respektive passiva motståndare. Efter lunch hölls Sempai Torbjörn Helmfrid ett pass med tyngpunkt på vikten av att blockera gedan tekniker.
Slutligen vill vi passa på att tacka Örebro Kyokushin för att de ställde upp med lokal och engagemang som möjliggjorde en lyckat squad.
Osu!