Större och än någonsin är årets upplaga av U22. Och större än någonsin är truppen som representerar Sverige i Litauen. Och extra positivt är det att förstärkningen kommer nerifrån. Det är i klassen cadett som har största ökningen. I år är vi representerade av 4 st deltagare, från att ha varit 1-2 deltagare tidigare.
 
Lisa Linder – Bollebygd
Johan Strömer – Bollebygd
Pontus Göthe- Uppsala
Fabian Whålin- Bollebygd
 
I övrigt så är själva U22 teamet i stort sett samma team som förra året. Endast en ny deltagare finns med i år och det är på damsidan.

-80 kg
Rasmus Bergström – Bollebygd
-65 kg
Ziyafatalla Samizade (Milad) – Banzai
-70 kg
Christoffer Sjölund – Kungälv
Stefan Chervenkov – Stockholm
+65 kg
Viktorija Skorupskyte – Keiko
I seniorernas öppna viktklass deltar vi med en herr och en dam. De har mycket tävlingsrutin, men deltar för första gången i denna klass. Konkurrensen har hårdnat i den öppna klassen p.g.a. regeländringar för i år , som har gjort att tidigare begränsningar för hur många som kan delta har modifierats. Tidigare medaljörer får “fribiljett” och kan delta oavsett om landet redan har två representanter i klassen.

Sara Hägge – GKK
Simon Pålsson – Keiko
I kata är vi representerade av vår junior-europa-mästarinna. Men nuförtiden deltar hon som senior och även de innebär tuffare konkurrens. Även regelsystemet för kata har ändrats i år och nytt är flagg-system och utslagstävling

Chalita Andersson –