Vår tävlingskoordinator, Torbjörn Johansson, meddelade för ett tag sedan att han framför allt pga. av tidsskäl inte har den tiden som krävs för att ta hand om sin roll som tävlingskoordinator SKK. Vi har förhört oss runt om i organisationen efter en ersättare och nu hittat en särdeles passande person för denna uppgift. Toni Pasanen känner de flesta av er till och han håller till i Solna på Oyama KK. Toni har lång erfarenhet av tävlingsverksamhet både nationellt och internationellt då han framför allt har varit med och coachat och administrerat sina adepter.  Toni tar över det arbetet som Torbjörn har gjort och kommer att föra det arbetet vidare på ett utmärkt sätt. Kontaktinfo till Toni kommer i dagarna att uppdateras här på hemsidan under rubriken ”organisation/tävlingskoordinator”

SKK med alla föreningar vill i samband med detta sända ett stort tack till  Torbjörn J för allt det arbete och engagemang han har lagt på sin roll som tävlingskoordinator under de senaste åren.

 Mvh

Hans Biéth

Swedish Karate Kyokushinkai

Ordförande