Sensei Torbjörn Gozzi, 3 Dan, har gått bort efter en tids sjukdom. Sensei var en av grundarna för KFUM Uppsala Kyokushin Karate 1984 och var en stor eldsjäl inom klubben. Sensei Gozzi arbetade outtröttligt med att sprida kyokushin till karateintresserade i Uppsala under fyra decennier. Han uppvisade kontinuitet från starten av klubben till idag, när övriga medgrundare slutat stod han kvar och kämpade oförtrutet. Även sedan sensei Torbjörn insjuknat fortsatte Sensei att undervisa kyokushin med energi och värme som alltid. Kyokushin gav honom den värdefulla energin tillbaka som han så väl behövde. Han förkroppsligade måttot att i hela sitt liv fortsätta att öva karatens principer. Vi är många som minns sensei Torbjörn för hans passion för kyokushin, hans energi, hans humor och tålamod som instruktör. Kyokushins ledord ”Osu no seishin” ligger nära till hands för att beskriva en man som fortsatte sträva, kämpa och aldrig ge upp i sitt ideella arbete med Uppsala Kyokushin.

Våra tankar och vårt stöd finns med Sensei Torbjörns anhöriga i denna svåra tid.

Shihan Andreas Tampe
Shihan Martin Aparicio
Styrelsen för Uppsala Kyokushin Karate