Osu,

Som ni kanske har läst så blir det ingen graderings-kumite på Sommarlägret i år på grund av den rådande situationen med Covid-19. Beslutet är taget av Tekniska kommittén och Swedish Karate Kyokushinkais styrelse gemensamt.

Fokus under lägret kommer att ligga på kihon, ido geiko, kata, fightingteknik och fysträning. Vi kommer inte att träna kumite. Närkontakt mellan deltagare kommer att undvikas i största möjliga mån. Det är en utmaning att instruera i Corona-tider, men med lite fantasi så blir träningen inte bara fysiskt utmanande utan rolig och lite annorlunda. Skanstullshallen är en fullstor idrottshall så det finns plats att hålla avstånd till varandra. Träningen kan också flyttas utomhus om vädret tillåter.

Sista anmälningsdag är 14 augusti.
Anmälan skickas till stockholmskk@hotmail.com
Vi behöver veta hur många som kommer för att fatta ett beslut om vi ska köra eller ställa in.

Det är fritt fram att använda ansiktsmask under lägret för den som önskar det.

När vi vet om lägret blir av (efter 14 augusti) så kommer vi informera om träningsschema, eventuell gruppindelning och betalning.

Osu,

Shihan Fitkin