BS cup i Köpenhamn hade samlat över 165 deltagare och Enso Kyokushin hade 5 tävlande i olika klasser på plats . Bäst gick det för Ellen Johnsson i damernas juniorklass som efter 3 omgångar varav en mycket tuff final stod som segrare. I herrarnas Juniorklass för tungvikt mötte Vilgot Elvingsson i sin första match Jonathan Costa och efter en förlängning fick han se sig besegrad på domslut. I semifinalen fick han WO och därmed brons! Fanny Mathieu tävlade i damernas fullkontakt lättvikt och mötte Kungälvs Felicia Ljung. Felicia öppnade aggressivt och träffade Fanny ett par gånger direkt i öppningsfasen och dagen var över. Ewelina Rozwadowska fick möta Moa Jensen .Ewelina störde den betydligt längre Moa med att arbeta från kort distans mot mage och insida ben, men efter att träffats av en otillåten armbåge i ansiktet var matchen över för Ewelinas del. Slutligen mötte Torbjörn Helmfrid i herrarnas +40 klass danske John Michael Jensen . Efter en jämn första rond vann ådrog sig Torbjörn två varningar i förlängningen och matchen gick till Danmark.