Lördagen den 18:e februari kommer det hållas en internationell katatävling på Uppsala Kyokushin Karate – Nordic Kata Challenge! Vi väntar oss deltagare från såväl Sverige som från andra länder. För att ställa upp som tävlande bör du kunna följande kator: Geikisai dai, Gekisai sho, Saiha, Tsuki no kata, Yantsu. Dessa är kvalifikationskator. Du bör dessutom kunna en eller flera av katorna Kanku, Seienchin, Seipai, Sushi ho, Garyu. Dessa är kator som utförs i kvartsfinal, semifinal och final. Tävlingen startar 12.00 den 18 februari 2023 i Uppsala Kyokushins nybyggda dojo på Rapsgatan 33 i Uppsala. Det är första gången en internationell katatävling på seniornivå med kyokushins kator hålls på svensk mark. Vi hoppas på många spektakulära matcher både i de individuella klasserna och i team-kata!
All information finns här: bit.ly/nordickatachallenge2023
Välkommen som tävlande och som åskådare!