Söndagen 7 april hade SKK årets andra digitala styrelsemöte med alla styrelsemedlemmar närvarande. På detta möte var även SKK’s sportchef inbjuden.

På detta möte behandlades ekonomi, SKK’s landslag, kommande riktlinjer för den som arrangerar ett SKK sanktionerat läger eller tävling, föreläsningar samt information om WKO och EKO.

Ekonomin ser bra ut. Alla våra medlemmar drar sitt strå till stacken så att förbundet kan fortsätta med alla aktiviteter.

Landslaget förbereder sig inför EM i Spanien. Vår sportchef shihan Camilla Bolin, har fortfarande en stor huvudvärk med landslagsklädseln. Vår nuvarande leverantör verkar ha lite problem med att ta fram en klädsel som passar våra behov, men sportchefen jobbar på! Stort tack shihan Camilla!

Ett förslag till riktlinjer för den som anordnar en SKK sanktionerad aktivitet är nu klart och skall skickas ut på remiss. Vi hoppas att kunna ha fastställt de nya riktlinjerna innan månadens slut.

Nu är det klart att Pia Moberg skall hålla en föreläsning om Budo söndagen 12 maj. Gå in på kalendariet och läs mer om denna aktivitet.

Mirjam Björklund från Keiko har blivit inbjuden till Japan för att delta i Karate Champion of Champions. Det är en handfull utvalda deltagare och vi är väldigt stolta att Mirjam blev utvald. Stort grattis Mirjam. Vi håller tummarna. Osu No Seichin!

I mitten av mars genomfördes EKO Black Belt Seminar i Stara Wies i Polen. En tredjedel av instruktörerna var från vårt egen TK. Det var 250 karatekas från hela Europa som deltog varav 9 st var från Sverige. Det var ett lyckat seminarium!

Nästa möte är den 9 juni. Hör gärna av dig med frågor som vi i styrelsen borde ta
upp. Skicka med mejl till någon av oss eller hela styrelsen på info@kyokushin.se