Ladda ner tillhörande dokument: World_cup_documents
Detta är årets stora händelse i WKOs svär och denna gång går tävlingen i Europa. Närmare än så här blir det nog inte. Ta del av informationen och speciellt de olika deadlines som är. Det som är speciellt spännande är att Sverige har deltagande genom Jimmie Collin även denna gång.
LYCKA TILL JIMMIE!
För info om supporterpaket och seminariet välj läs mer.
PROGRAM
April 10th (Wed.) – Tournament Office Opens
April 11th (Thu.) – WKO Board Meeting, Committee Meetings
April 12th (Fri.) – Referee Meeting, Weighing & Medical Control, Competitor Orientation
April 13th-14th (Sat. & Sun.) – 5th Karate World Cup (Place: Siemens Arena)
April 15th (Mon.) – WKO General Assembly
April 16th-18th (Tues. to Thurs.) – International Seminar (Place: Crowne Plaza Vilnius)
Supporters är mycket välkomna.
– Ni bokar resa själv.
– Ni bokar boende, tävlingsbiljetter, Sayonarapartybiljetter och ev söker Visa själva enl bifogad filer direkt till arrangören i Lithauen. Boende kan givetvis ske på andra hotell än de föreslagna.
– Ni anmäler er för träningsseminariet till Shihan Söderkvist enl nedan.
World Karate Seminar 2013 (prel på Crown Plaza Hotel)
– Då det ska vara en gemensam sammanställning från oss Branch Chiefs så skicka era anmälningar att vara med på Seminariet (träningslägret) direkt till Shihan Söderkvist:  michael.soderkvist@zonline.se.
– Se i filen vilken info Shihan Söderkvist behöver och bifoga dessa uppgifter i er anmälan. Då deadlinen är 15 februari måste Shihan Söderkvist få info innan dess.
– Deltagare ska vara minst 16år och lägst 2 Kyu.
– Deltagande i graderingen sker endast efter ansökan hos SKK-TK (gäller bara 4-5 Dan för Sverige).
– The fee to join the Seminar is 250 Euros (2 nights with 6 meals). Examinees are to pay 100 US $ additional.
Deadline for application is February 15, 2013. The seminar will end on April 18th, with the departure of all participants in the early morning. As in past events, the organizer will prepare transportation (likely in several time groups) to the airport, based on the flight schedule of all participants. Those who wish to stay longer than April 18th, will need to arrange their extra accommodation with the Lithuania Branch and the hotel (Crowne Plaza Vilnius).
Application for Visa Support
Those who need visa support to attend the tournament will need to make their application to the Lithuania Branch before January 15th (Tues.), 2013. Following this deadline will not only assist the organizer, but also the applicants themselves, for it will ensure the safe and timely delivery of the relevant visa documents. Supporters must purchase packages (Hotel and Ticket) if they need a support from the organizer to get visas.
Supporters Package
Please confirm the attached application form. Members other than Branch Chiefs & Contacts, and Official Competitors will need to apply for this package by the deadline, February 28, 2013. For those who would like to apply for special cases such as national coach (1 per country), media, and special VIP, please consult further details with the organizer, the Lithuania Branch. Sayonara Party will be at Crowne Plaza Vilnius.
Shihan Michael Söderkvist
Country Representative