SKK deltog med 7 st deltagare vid helgens Swedish Junior Open som arrangerades av SoKyokushin
i Gävle.  Tävlingen hade lockat ett 80-tal deltagare i både kata och kumite.
 
I kata tävlingen representerades SKK av systrarna Mi, Py o Ki . Mi vann klassen flickor 7-9 år och storasystrarna Ki och Py slutade etta respektive tvåa i klassen flickor  10-12 år.
 
Då kumiten startade var Banzai’s ; Jessica  Sabel först upp på tatamin. Jessica tävlade i klassen flickor 11 år. Jessica förlorade den första matchen men återhämtade sig och med starka lowkicks vann hon övertygande sina följande två matcher. Silver till Banzai.
 
I klassen flickor 16-17 år, ställdes p.g.a återbud, Lunds Gerda Pekarskaite bara mot en motståndare; Sempai Rebecca Drage från Wiklund dojo. Bäst av tre matcher tillämpades och Sempai Rebecca som både hade vikt och tävlingsrutin på sin sida öppnade i ett högt och aggresivt tempo. Gerda svarade dock bra på offensiven och arbetade  när-distans med armbågar och knän. Trots ett mycket bra motstånd från Gerda stod Rebecca som segrare i båda matcherna.
 
Herrar 16-17 år hade 5 deltagare varav SKK stod för två: Milad Naderi från Banzai och Kalle Eriksson från Uppsala. Båda möttes i den första matchen och Milad vann övertygande efter bara  trettio sekunder med en jodan mawash och en ushiro geri.  Alla mötte alla i klassen och de tävlande fick ofta bara en match vila innan det var dags för nästa. Kalle återhämtade sig från förlusten och besegrade sin andra motståndare efter en mycket aggresiv avslutning. I den tredje matchen ställdes han mot den meriterade Sempai Jonas Rosin från Wiklund dojo. Kalle tvingades retirera och förlust på domslut.
I den fjärde matchen hade Kalle återhämtat sig besegrade sin motståndare med hårda krokar och bra gedan mawash. Två segrar och två förluster räckte till brons.
 
Milad fortsatte sin segersvit efter matchen mot Kalle med att i snabb takt avverka alla sina motståndare och endast Sempai Rosin lyckades erbjuda något form av motstånd ( även här vinst till Milad på wasari men matchen gick i  alla fall tiden ut.). Milad visade att upp en fantasifull och rörlig fightingstil , fylld av finter och snabba sparkar.
 
Slutresultatet för SKK får ses som en en fantastiskt framgång då alla tävlande placerade sig!  3 guld , 3 silver och ett brons.