Årets kampsportsgala hölls i år på Berns salonger. Arrangemanget var det bästa av de totalt fyra galor som varit. Totalt tio priser delades ut av diverse kändisar. Konferencierer var Thabo tillsammans med “Athena” från gladiatorerna. Bland prisutdelarna syntes Micke “Thor” Spreitz från gladiatorerna, Adam Alsing, Mona Sahlin, Agneta Sjödin, Patrik Ekvall och Stefan Sauk.
Extra roligt var det för Kyokushin i år eftersom två shihans var nominerade i kategorien Årtes traditionella utövare. Det var inga mindre än Shihan Howard Collins och Shihan Michael Söderkvist. Glädjande nog vann även en “Kyokushinare” priset och vi gratulerar Shihan Howard Collind till utmärkelsen och konstaterar glatt att den är välförtjänt.
Priset som årets traditionella utövare har tidigare även tilldelats Shihan Brian Fitkin. Det är med stolthet vi ser att av fyra möjliga gånger har priset tilldelats en kyokushinutövare vid två tillfällen. Det visar att Kyokushin har ett stort anseende hos svensk kampsport.
Vi hoppas på fler priser nästa år då kampsportsgalan också fyller fem år.
Övriga pristagare hittar ni här