Säsongen har startat och både juniorerna och seniorerna har haft sin “kick-off” inför säsongstarten. Seniorlandslaget samlades i på Keiko, för att träna inför Swedish Open. Och det blev mycket sparring så klart. Men helgen innehöll även tema träning såsom  pulsbaserad träning och säsongens träningsplanering diskuterades.
Säsongen som kommer har Swedish Open som första tävling, sen kommer landslaget med stor sannolikhet även delta på British Open , Branko Bosnjaka Och avslutningsvis toppas säsongen av U22 i november.  Och kanske blir det några fler tävlingar därtill, en spännande säsong med andra ord.
På söndagen kom ytterligare gäster, då säsongens första regionsquad hölls ihop med landslagsträningen. Då gästades Keiko av intilliggande klubbar. Ett utbyte som bägge parter hade stor behållninga av.