Osu Allihopa!
Välkommen på vårt träningsläger i Jukkasjärvi 30 april – 3 maj
Lägret är öppet för både barn, ungdom & Vuxna!
Lite information om vårt läger i Jukkasjärvi. Första passet startar på torsdagen 30/4 kl 16:00, det är tänkt att vara ett gemensamt pass för alla lägerdeltagare. På fredagen startar första vuxenpasset kl 09:00 och första barnpasset startar 10:30. Vi äter, sover och tränar i Folkets hus i Jukkasjärvi.
Det kommer bli massor med härlig träning för precis alla åldrar oavsett grad.
För er som inte har möjlighet att delta under hela lägret är det ok att ansluta senare eller avsluta lägret tidigare. Meddela i så fall vilka dagar ni tänkt att delta så underlättar det i våran planering. Har ni frågor och undringar, så är det bara att höra av er. Anmälan och frågor görs till peter.goransson@kirunakarate.se
Allt för ett starkare Kyokushin i Sverige!
Kyokushin Spirit, avstånd är inget hinder.
jukkasläger2015