Glädjande allihopa är att vi nu har Kyokushin i Piteå i form av en filial ,med målsättning att bli egen klubb så småningom.
Filialen är bildad under Kirunas vingar tillsammans med Luleå där även Skellefteå med Guldstaden Kyokushin Karate kommer att hjälpa till att stötta Piteå och dess uppbyggnad genom att åka dit och träna och hålla kompetenshöjande pass.
Kyokushin har tidigare funnits i Piteå och detta blir en efterlängtad nystart. Det är ett stort steg framåt i att sprida & stärka SKK i norra Sverige och även i hela Sverige i form av fler filialer/klubbar. Filialen i Piteå har i dagsläget ett 10-talet aktiva. Arbetet under 2016 är att få filialen att växa och bli starkare.
Vi i Kiruna hoppas att detta uppmuntrar övriga SKK klubbar att starta filialer runt om i Sverige med målsättning att få till fler SKK klubbar och sprida Kyokushin i Sverige och därigenom få ett ännu starkare “Swedish Karate Kyokushinkai!”.
Med vilja, ambitioner, målmedvetenhet, kämparanda & hårt arbete så är inget omöjligt. Allt detta tillsammans med kyokushin spirit ger resultat!  OSU!
Nu lyckönskar vi “Piteå Kyokushin Karate” en fin framtid och ett superbra 2016.
OSU!  /Ronnie ,Kiruna Kyokushin!