Välkommen till Mimers Hus gymnasium och Kyokushin Karate i Kungälv!!
I Kungälv, samarbetar Mimers Hus gymnasium och Kungälv Kyokushin Karate, för dig som vill kombinera din gymnasieutbildning med en elitsatsning inom Kyokushin Karate.
Genom att gå utbildningen får du unika förutsättningar att utvecklas inom din idrott. Kyokushin Karate ger dig förutsättningar att bli det bästa du kan bli och du får en stabil grund att stå på. Kyokushin är en utmaning men också en stor möjlighet att lyckas i livet.
Idrottsprofilen är en del av ditt gymnasieprogram och ingår med 300 gymnasiepoäng. Din träning anpassas till just dig och utgår från var du befinner just nu i din idrottsutveckling. Du får möjlighet att träna 2 gånger i veckan som en del i din gymnasieutbildning samt ett teoripass som ger dig en insikt i hur kroppen -fungerar, -ser ut samt träningslära!
Ser du möjligheten, vågar du anta utmaning att kombinera SKOLA och IDROTT?
Idrottsprofil Mimers Hus pdf