Vår landslagstrupp har de senaste åren utvecklats väl och vi har skördat många framgångar. Konkurrensen på alla plan har hårdnat och vi behöver växla upp för att möta denna konkurrens i alla kategorier. Swedish Karate Kyokushinkai (SKK) har avsatt medel i år för att kunna stötta landslagstruppen men mer pengar behövs. Antalet deltagare i truppen ökar, antalet tävlingar ökar samtidigt som vi också vill genomföra fler squadträningar, utökad juniorverksamhet och även kunna bjuda in internationella instruktörer.
Du kan nu stötta landslagstruppen genom att köpa den speciellt framtagna t-shirten med ryggtexten ”Supporter of the Swedish Karate Kyokushinkai Team”. Första strofen ur Dojo Kun är också inlagd i trycket (se bild här på hemsidan). Du får en snygg t-shirt som du stolt kan bära samtidigt som du stöttar våra duktiga tävlande. Priset för denna speciellt framtagna sponsor t-shirt är endast 198kr. Vi har ett begränsat antal t-shirt så vänta inte med din beställning. Storlekar finns i S, M, L och XL. Beställning görs som vanligt genom butiken här på hemsidan eller kontakta vårt kansli.
Som ytterligare ett led i att kunna hjälpa till med finansieringen av vårt landslag har vi upprättat ett speciellt SWISH-/Sponsringskonto. Det enda du behöver är att ha SWISH-appen installerad så kan du enkelt bidra med en summa till truppen. Alla bidrag stora som små är välkomna. Swish numret för att stötta landslagstruppen är 123 278 8735. Slå in detta nummer och belopp du vill bidra med. I rutan dyker betalningsmottagare SWEDISH KARATE KYOKUSHINKAI upp.
Tack för ditt bidrag till vår landslagstrupp och deras fortsatta framgångar.
Osu!
Hans Biéth
Ordförande SKK