Som några av er såg under Swedish Open förra året så ställde sensei Dolph Lundgren förtjänstfullt ställt upp för SKK och medverkade i några sammanhang. Sensei Dolph hade innan sin nuvarande karriär en mycket framgångsrik tävlingskarriär inom Kyokushin knock-down karate. Många titlar och många framgångsrika år i vårt landslag. Han har fortsatt att träna och missar sällan ett tillfälle att träna på sin hemmadojo, Stockholms Kyokushin Karate under ledning av Shihan Fitkin, vid sina besök i Sverige.
Vi har nu fått ett antal bilder, som sensei Annika Petersson tog vid besök på dojon i Stockholm, som vi har tillåtelse att använda inom SKK. Vi har plockat fram en mall på en nybörjaraffisch som ni kan använda. Texten kan också ändras för att göra generell reklam eller varför inte vid en mindre lokal tävling.
Texten är alltså redigeringsbar för att förenkla för den klubb som kommer ändra till sin egen info osv. Bifogar som både jpeg fil så ni har den som vanlig bild samt Photoshop filen så man kan redigera. Det innebär att ni måste ha någon på klubben eller känna någon med tillgång till ”Photoshop” så att texten kan redigeras.
Kom också ihåg att bilderna/filen bara får användas inom SKK anslutna klubbar och till de ändamålen som beskrivs ovan.
Mallen finns att ladda ned från hemsidan under ”Organisation” vidare till ”Dokument” där ni finner filerna
Lycka till!