Jag vill här ta tillfället i akt och gratulera samtliga som deltog i EM för Kadetter och U22 i Kielce Polen den 11 november. Ni har alla på ett mycket förtjänstfullt sätt visat att Swedish Karate Kyokushinkai håller en mycket hög standard och att vi har yngre karatekas som ligger i startgroparna för att snart också ta steget upp i seniorklassen. Det var nästan lite överväldigande när jag försökte summera alla de utmärkelser ni tog med er hem från Polen men följande är nog en korrekt återgivning;

  • Ki Kyokushin Pasanen Guld kata
  • Rasmus Bergström Guld kumite
  • Ali Hayder Silver kumite
  • Milad Samizade Silver kumite

I tillägg till detta fick också Rasmus priset för bästa manliga fighter på U22.
Vi hade också ett antal tävlande som inte kom på pallplats men som på ett mycket fint sätt också representerade Sverige och SKK. Ett grattis också till er. Det är stort att vara så duktig att man kan kvala in till en så här stor tävling.
Tack också till alla de ledare och domare från Sverige som gör det möjligt att vi kan stötta och hjälpa våra ungdomar i deras strävan att hela tiden förkovra sig.
Med stolta hälsningar
Hans Biéth
Ordförande, Swedish Karate Kyokushinkai