Den 10:e mars gick Spanska Mästerskapen i Logrono. Från Sverige deltog karatekas från Uppsala KK, Minami KK och Oyama KK. Från OKK deltog Ki Pasanen i juniorklassen i både kata och kumite +60kg.I första matchen körde Ki obligatoriska katan Gekisai Dai. Ki vann med alla flaggor. I semin valde Ki att köra Tsuki no Kata. Hon förlorade matchen med minsta marginal när huvuddomaren valde att ge sin röst till Nodelia från Vital dojo. Delad tredjeplats till Ki i kata.
I kumite blev det direktfinal för Ki mot spanjorskan Noria. Lite snopet tog matchen slut efter 38 sekunder. Chikaku utdelades till Ki efter att Ki satt in två (chui efter första) oblockerade jodantekniker trots kontrollerade sparkar med tillbakadrag av foten. En andraplats i kumite för Ki.
Det var kul att se så många svenska kataherrar på prispallen, Sempai Robin silver, Sensei Andres och Sempai Adam på en delad tredjeplats.
Ella körde riktigt bra kator i sina matcher men det räckte inte till en pallplacering den här gången.
Tävlingen var riktigt bra arrangerat och nästa gång går tävlingen i Madrid. Stort tack till Shihan Juan Carlos Escalera och hans gäng för ett bra mottagande och väl genomförd tävling.