Som tidigare meddelats så kommer SKK i samband med höstens TK seminarium att avhålla en jubileumsfest lördagen den 6 oktober för att fira vår organisations 50 års jubileum. Vi har en stor festlokal/restaurang bokad i Göteborg för detta ändamål så att vi skall kunna ta emot alla som vill vara med och fira. Inbjudna är medlemmar i föreningar som är anslutna till SKK med respektive. Så självklart skall pojk-/flickvänner, fruar och män vara med er och fira detta tillfälle.
 
Vi kommer också att ha underhållning denna kväll. Men som alltid vid festliga tillfällen så är vi också intresserade av att också ni underhåller. Framföra en sång, kanske berätta en rolig historia eller någon annan typ av framträdande.
 
Ett mailutskick angående jubileumsfesten har gått ut till samtliga föreningar i SKK med anmälningslistor och menyalternativ. Tala med din klubbledare/instruktör (alt. den som är mailansvarig på din klubb) för att få mer info.
 
Sista datum för anmälan till jubileumsfesten är söndag 23 september. Vänta inte till sista dagen……….
 
Varmt välkomna till hösten jubileumsfest i Göteborg lördagen den 6 oktober.
 
Vänliga Hälsningar
 
Hans Biéth
Swedish Karate Kyokushinkai
Ordförande