Cecilia Wallin lägger benskydden på hyllan. Efter lång och trogen tjänst har Cissi beslutat sig för att avsluta sin tävlingskarriär.
Hon startade sin tävlingskarriär tidigt och var en av de få juniorer som tävlade internationellt på den tiden. Då representerade hon Mjölby Kyokushin, men flyttade  senare till Stockholm för att studera och jobba och har på senare år tävlat för Stockholm Kyokushin.
Cecilia är kanske en av de framgångsrikaste kvinnliga fighters vi haft genom tiderna. Hon gjorde en raketstart som senior. Som nybliven 18-åring deltog hon som enda svensk i Europas första U22 tävling (2009) Där placerade hon sig på 3:e plats. Hon tog även två silver nästkommande U22 arrangemangen.
En annan milstolpe var hennes placering på IFK-organisationens VM. Där lyckades hon placerade sig 5:a och representerade Sverige och ShinKyokushin på ett mycket hedervärt sätt.
Cecilia har dessutom flera medaljer i olika valörer från många olika  Open-tävlingar samt två EM-brons. Sista tävlingen för Cecilia kunde inte avslutats bättre. Guld på Swedish Open 2018 får symbolisera vad Cecilia är.
Förutom tävlingsframgångarna har Cecilia representerat Svensk Kyokushin i andra sammanhang. Hon har deltagit på olika uppvisningsgalor, deltagit som instruktör i olika sammanhang bland annat på TK-seminarie och på ungdomsläger.
Man blir inte framgångsrik utan träning och Cecilia är inget undantag. Hon är träningsmänniska och det inkluderar kost och livsstil. Hon har visat ett intresse för sin karate utöver det vanliga, varit en trogen deltagare på läger och seminarier och dessutom tillbringat en period i Japan för att utveckla sig i sin  Karate. Hon är välkänd och omtyckt över hela Europa och en mycket värdig representant för Svensk Kyokushin.
Cecilia har deltagit i landslagets/Swedish Team Elitsatsning. Hon är en förebild vad det gäller träning och det har bl.a. märkts genom att hennes fys-resultat, som vid flera tillfällen varit de bästa, i konkurrens med flera andra kampsporter.
De senaste åren har dock  varit utmanande för Cecilia. Sjukdom, studier, arbete har gjort att det varit krävande att utveckla träningen ytterligare, på elitnivån och samtidigt få livspusslet att fungera. Så efter nästan 10 år i landslaget säger Cecilia tack för sig och Landslaget vill tacka tillbaka för hennes insats och underhållningen hon gett oss alla.